Bli medlem hos oss!

Oavsett gren eller ambitionsnivå så är alla välkomna som medlemmar hos oss.

Bli medlem

Medlemsskapet gäller i Svenska Brukshundklubben och Torsby Brukshundklubb och betalas till Svenska Brukshundklubben centralt (ej till oss). Följ anvisningarna vid medlemsregistreringen. För att bli medlem i Torsby Brukshundklubb, klicka här:

Ny medlem?

Välj alternativet “Ordinarie medlem med förbundsavgift” vid medlemsansökan.

Redan medlem?

Är du redan medlem i en klubb inom Svenska Brukshundklubben? Välj istället alternativet “Ordinarie medlem utan förbundsavgift”.

Avgifter

Ordinarie medlem: 520 kr
Familjemedlem: 120 kr

Vad får jag som medlem?

Genom att bli medlem i Torsby Brukshundklubb och Svenska Brukshundklubben får du en prenumeration på tidningen Brukshunden.

Som medlem är du välkommen att använda alla våra träningsplaner när du vill. På tisdagkvällar har vi träningskvällar då vi tränar, fikar och byter erfarenheter. Vill du ha hjälp finns alltid någon att fråga.

Träningsmaterial är fritt att låna, se bara till att ställa tillbaka materialet på sin rätta plats när du är klar. Lämna klubbstugan ren och fin.

Som medlem är du även varmt välkommen på våra medlems- och årsmöten.

Familjemedlemskap

Gäller när en i familjen redan är ordinarie medlem. Resterande familjemedlemmar kan då lösa familjemedlemsskap och enbart betala den lokala avgiften på 120 kr.

Enda kravet är att alla med familjemedlemskap bor på samma adress som den ordinarie medlemmen.

I familjemedlemskapet ingår inte tidningen Brukshunden. Den skickas bara till den ordinarie medlemmen.

Kontakta oss på info@torsbybk.com för att teckna detta medlemsskap.