Bli medlem

Välkommen till Torsby brukshundklubb!

Att bli medlem i Torsby Brukshundklubb är enkelt. Så här gör du:

Bli medlem

 • För att bli medlem i (fyll i ert klubbnamn) klickar du på den här länken: https://brukshundklubben.membersite.se
 • Ny medlem? Klicka på knappen ”Bli medlem”
 • Är du redan medlem i en klubb inom Svenska Brukshundklubben loggar du först in och går därefter till Medlemskap – Bli medlem i vänstermenyn.

På förbundets hemsida https://www.brukshundklubben.se/bli-medlem finns en guide som visar hur man blir medlem.

 • Ordinarie medlem: 520 kr
  Medlemsskap i Svenska Brukshundklubben och Torsby Brukshundklubb.
  OBS! Medlemsskapet betalas till Svenska Brukshundklubben centralt (ej till oss). Följ anvisningarna vid medlemsregistreringen.

 • Familjemedlem: 120 kr/person
  Gäller när en i familjen redan är ordinarie medlem. Resterande familjemedlemmar kan då lösa familjemedlemsskap. Kontakta oss på info@torsbybk.com för att teckna detta medlemsskap. 

Familjemedlem betalar endast lokal avgift. Förutsättningen är att någon i din familj, i samma hushåll (samma adress), redan är ordinarie medlem och att du blir medlem i samma klubb eller klubbar. (I medlemskapet ingår inte tidningen Brukshunden. Den skickas bara till den ordinarie medlemmen).

Denna procedur behöver du bara göra en gång. När det är dags att förnya ditt medlemskap, kommer fortsättningsvis en betalningsavi att skickas ut från Svenska Brukshundklubben centralt.

Svenska Brukshundklubbens medlemsvillkor framgår det hur vi behandlar personuppgifter. Dessa ska du som medlem känna till och aktivt godkänna innan du blir medlem eller påbörjar en ny medlemsperiod. Det aktiva godkännandet sker då du betalar din medlemsavi.

Vad får jag som medlem?
Genom att bli medlem i Torsby Brukshundklubb blir du också medlem i Svenska Brukshundklubben och får därmed på köpet en prenumeration på tidningen Brukshunden.

Som medlem är du också välkommen att använda våra träningsplaner när du vill. På tisdagkvällar har vi träningskvällar då vi tränar, fikar och byter erfarenheter. Vill du ha hjälp finns alltid någon att fråga.

Träningsmaterial får du också låna – ställ bara tillbaks grejerna på sin plats när du är klar. Lämna också klubbstugan så ren och fin som du själv vill komma till den nästa gång.

Som medlem är du varmt välkommen på våra medlems- och årsmöten. Datum för dessa skrivs ut här på hemsidan.

Vill du hjälpa till?
Brukshundklubben är en ideell förening och vi söker ständigt personer som kan tänka sig att hjälpa till på olika sätt – från att sälja fika mm vid våra tävlingar, klippa gräs, städa klubbstugan, hjälpa till som funktionär vid tävlingar, lägga spår m m. En kan inte göra allt, men alla kan göra något! Om du vill hjälpa till, prata med någon på klubben.

Medlemmar