Medlem

Välkommen till Torsby brukshundklubb!

Att bli medlem i Torsby Brukshundklubb är enkelt. Så här gör du:

 1. Fyll i och skicka formuläret: Jag vill bli medlem.
 2. Betala in årsavgiften till bankgiro 103-3885, eller Swish nr 1234486452 .
 3. Ange ditt namn, adress, personnummer samt typ av medlemskap på din betalning om du betalar med BG.
  Med Swish MÅSTE du skriva namn, personnr, medlemstyp.
 • Ordinarie medlem: 520 kr
  A-medlem. Detta är det vanligaste medlemskapet och det som oftast är aktuellt för dig som ska bli medlem hos oss. Ange A-medlem på din betalning.
 • Familjemedlem: 120 kr
  C-medlem. För att försäkringen skall gälla om det händer något när ni går på kurs hos oss måste medlemsavgiften vara betalt. Detta gäller även för alla medföljande personer ur hundens familj. C-medlem kan den bli som har familjemedlem som är A- eller D-medlem.
 • Delbetalande medlem: 120 kr
  D-medlem: Du kan vara ordinarie medlem i flera klubbar. Då betalar du bara en förbundsavgift, men lokal avgift till varje klubb som du är medlem i. Vid betalning ange vilken klubb du är medlem och vilket medlemskap det gäller.

Denna betalningsprocedur behöver du bara göra en gång. När det är dags att förnya ditt medlemskap, kommer fortsättningsvis en betalningsavi att skickas ut från Svenska Brukshundklubben centralt.

Svenska Brukshundklubbens medlemsvillkor framgår det hur vi behandlar personuppgifter. Dessa ska du som medlem känna till och aktivt godkänna innan du blir medlem eller påbörjar en ny medlemsperiod. Det aktiva godkännandet sker då du betalar din medlemsavi.

Vad får jag som medlem?
Genom att bli medlem i Torsby Brukshundklubb blir du också medlem i Svenska Brukshundklubben och får därmed på köpet en prenumeration på tidningen Brukshunden som utkommer med 6 nummer per år.

Som medlem är du också välkommen att använda våra träningsplaner när du vill. På tisdagkvällar har vi träningskvällar då vi tränar, fikar och byter erfarenheter. Vill du ha hjälp finns alltid någon att fråga.

Träningsmaterial får du också låna – ställ bara tillbaks grejerna på sin plats när du är klar. Lämna också klubbstugan så ren och fin som du själv vill komma till den nästa gång.

Som medlem är du varmt välkommen på våra medlems- och årsmöten. Datum för dessa skrivs ut här på hemsidan.

Vill du hjälpa till?
Brukshundklubben är en ideell förening och vi söker ständigt personer som kan tänka sig att hjälpa till på olika sätt – från att sälja fika mm vid våra tävlingar, klippa gräs, städa klubbstugan, hjälpa till som funktionär vid tävlingar, lägga spår m m. En kan inte göra allt, men alla kan göra något! Om du vill hjälpa till, prata med någon på klubben.

Medlemmar