Klubbens ekipage

 

Ray Olsson och Candy Shock “Piggan”

KORAD(502p)  IPO/BHP1  IPO1  IPO2  BSL2  BSL3 LP1 LP2  UHP  SeUCH  RLD N  RLD F Candy Shock eller Piggan som hon heter till vardags. Ras: Briard.

Tävlar IPO, BSL, Lydnad, Högre spår, Högre sök, Godkänd lägre klass Skydd, Rapport och Rallylydnad.
Högst KORADE Briarden i Sverige och den bredast meriterade i Europa.
2015 (Tjeckien) och 2016 (Frankrike) blev Piggan uttagen till IPO VM för franska vallhundsraser.
Första Briarden i Sverige att klara IPO1, IPO2 och                                                            BSL3. [Augusti 2016]
Ray och Arja 
Arja är en Malinois på snart ett år och Rays blivande skyddsstjärna.
[Augusti 2016]

 

 

 

 

 

Sandra Lundell och Sköngards lilla Cyklamen “Alfred” 

Alfred är en Borderterrier på snart 5 år. Sandra och Alfred tävlar i dagsläget i Agility – Ag2 och Ho2 medium. Har hittills tagit två pinnar i Hopp.När de inte hoppar över hinder eller går kurser tränar de mycket tricks.
[Augusti 2016]


 

 

 

Louise Korkeamäki och Isa 

Louise och Isa, en Rottweilertik på drygt 2 år, började i fjol höst (2015) att träna rallylydnad. Första gången de tävlade var på ett DM. Det har blivit mycket träning och några tävlingar i år vilket resulterat i två godkända resultat i Nybörjarklass.

[Augusti 2016] 


 

 


Marie Olsson och My’s Lya Ivrige-Ivan av Eske “Ivan”

Marie och Ivan tränar för tävling i bruks och lydnad. De har tävlat Rallylydnad Nybörjarklass med ett godkänt resultat på 93 poäng.
Ivan är ett år gammal.
{Augusti 2016] 

 

 

 
Carina Berglund, Easy Unforgettable “Crikk” och Oaktoft Cola “Cola”
KORAD SEVCH NUCH NVCH RLDN Easy Unforgettable, en australian shepherdkille på 5 år i november -16 som älskar spår i alla former. Har tävlat några gånger i Appellklass Spår. Tränar också Nosework. Ofta på utställning  i Sverige, Norge och Danmark. Nöjesvallar när det finns tid. Vinter mycket drag, Sommar mycket skog.

 

Cola är en Miniature American Shepherdtjej på 8,5 år. Cola gillar Agility men också att jobba med sin förträffliga nos. Mycket duktig på Nosework, spår och viltspår. Har två 1:a pris i Viltspår. Cola väntar på att rasen ska bli erkänd i SKK så hon får tävla Spår också. [Augusti 2016]