Inbjudan till IPO-läger i Årjäng

Välkommen till en hel helg med inriktning på IPO med Kent Hansen (även svenskbrukset för Er som kör det med Era hundar). Kent har stor erfarenhet av IPO och tävlar själv IPO med sina hundar: Cujo Av Hanenken BSL 1 IPO 3 SL 3 SCH3 BH med honom kvalificerade dom sig till 3 IFR VM dom blev oofficiell Nordisk mäster i 2008 IPO3 Bankrotts Embraced with Glory Norges bästa IPO2 på NM 2007. Nu tränar han Blackworkers Cora och Kelah Vom Herrenholz.

För att se Kent i arbete, se hans kanal på YouTube.

Lägret är lördag och söndag den 1-2 december kl. 09.00 – 17.00
Kostnad 1000:- med hund och 500:- utan hund. Fika ingår.

Det är först till kvarn som gäller, max 8 deltagare. Anmälan görs till utbildning@arjangsbrukshund.se senast 25 november. Anmälan är bindande och gäller först då betalning skett till bg 808-9922. Var noga med att ange namn och klubbtillhörighet.

Välkommen till Årjängs Brukshundklubb

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.