Inbjudan: SBK Tävlingslärare – SBK Tävlingsinstruktör – Belöningsträning

Inbjudan till informationsträff om SBK-Tävlingslärare på Kils Brukshundklubb den 29 maj 2012, i samarbete med Studiefrämjandet:

Sedan ett par år tillbaka finns det en ny typ av lärare – SBK Tävlingslärare – och en ny typ av instruktör – SBK Tävlingsinstruktör. Instruktörerna är behöriga att utbilda tävlingsekipage t.o.m. elitklass, bruks och lydnad. Som det är idag krävs att du är SBK Tävlingslärare för att vara behörig att utbilda SBK Tävlingsinstruktörer.

SBK Värmland-Dal bjuder in till en informationsträff angående den nya utbildningen som bygger på belöningsträning. Anna Haeggblom Bjellå, som sitter i den centrala gruppen som jobbar med att ta fram kursplaner för SBK tävlingslärare och -instruktörer, kommer till Kil och berättar om vad utbildningen innebär och vad belöningsträningen handlar om.

Informationsträffen innehåller:
• Belöningsträning – vad är det?
• Information om utbildningen till SBK Tävlingsinstruktör
• Information om utbildningen till SBK Tävlingslärare

Plats: Kils Brukshundklubb
Tid: Tisdag 29 maj 18.30 – 21.00.

Anmälan
Anmäl dig senast 24 maj till hans.jonsson@studieframjandet.se

Välkommen!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.