Medlemspresentation: Erika, Goliat och Loke

Starry´s Goliat “Goliat”
Född 100101 och han är min lilla livsnjutare och lite som Alfons Åberg. Tränar när det passar honom men annars gillar han helst att ligga och mysa under en filt i soffan eller ute i solen. Men det bästa han vet är att få springa lös och busa med kompisarna.

Han har gått både valp och grundlydnadskurs. Vi håller på att träna lite lydnad och kanske kommer vi så långt att vi kan tävla. I vår skall vi även testa på agility.
Goliat har även varit ute endel på utställningar och har fått excellent på officiell utställning och BIG 2 på inoffiell utställning.

Starry´s Hlynur Baeringsson “Loke”
Född 20110722 och han är min lilla myspropp. Han älskar allt och alla och skulle helst vilja hälsa på och pussa på alla vi möter. Loke har en helt annan inställning till träning än Goliat och är mycket mera med på noterna när träningssakerna plockas fram. Vi har börjat lite smått att träna lite lydnadsmoment och förhoppningsvis kommer vi ut på tävlingsplan. Loke skall gå grundkurs nu i vår.


Vill du också synas bland våra medlemspresentationer? Skicka några bilder på dig och din hund, samt kort information om er till webb@torsbybk.com.


[postlist category=”medlemspresentation”]

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.