Medlemspresentation: Caroline, Celine & Quba

Caroline
Jag heter Caroline Kristiansen och har hållit på och tävlat sen jag var 11 år. Mest lydnad som gäller annars kör vi lite spår och utställningar vid sidan om. Sitter med i styrelsen som suppleant, är med som ledare i ungdomskommittén och är utbildad allmänlydnadsinstruktör.

Celine
Holevikens Celine är numera en glad pensionär. Celine är min andra egna hund, tyvärr tyckte hon inte om att tävla lika mycket som jag men några meriter har vi på vår lista. Lp I Lp II 2:a pris i lyd 3, godkänt i apellklass spår.

Quba
Holevikens Quba är min lilla kris. Har lite för mycket spring i bena alldeles för ofta, och är lite av ett pratkvarn oxå. Träningsnarkoman är hon oxå, man sliter inte ut henne i första taget. Meriter som vi har lyckats är 1:a pris i lydnadklass 1 och 2. Uppflyttad till lägre klass spår, utställningsmeriter har vi oxå med både HP, bir och big i bagaget. Som unghund var hon med i schäfer-SM som 6:a som resultat.


Vill du också synas bland våra medlemspresentationer? Skicka några bilder på dig och din hund, samt kort information om er till webb@torsbybk.com.


[postlist category=”medlemspresentation”]

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.