Medlemspresentation: Susanne & Izzie Montana

Izzie Montana, Border collie Född: April 2011


Vi tränar lydnad och har planer på tävla när vi båda är redo för det. I övrigt så spenderar vi mycket tid i skogen, leker i massor och har roligt tillsammans och Izzie älskar verkligen upplet av förmål gömda i skogen, trädgården eller inomhus. Inlärning av trix är också en rolig aktivitet för oss.

Kurser vi gått:
* Valp/Grundlydnadskurs
* Belöningsbaserad Grundkurs

Nu planerar jag att anmäla oss till nya kurser i vår: Rallylydnad och Spår.

I april ska vi på en helgkurs i Avslappning & Uppmärksamhet, för Canis och det ser jag fram emot! Samt att i sommar ska vi på lydnadsläger för Klickerklok, Fanny Gott i Fjugesta i 4 dagar och det ska verkligen bli jättespännande!


Vill du också synas bland våra medlemspresentationer? Skicka några bilder på dig och din hund, samt kort information om er till webb@torsbybk.com.


[postlist category=”medlemspresentation”]

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.