Medlemspresentation: Ray, James Dean, Gonzo & Fozzie

James Dean, Gonzo & Fozzie

James Dean
Ras: Chinese Crested Dog

James är flockens maskot =) Han är med på alla äventyr,träningar och tävlingar. Tränar inte med något speciellt mål i siktet men drar (weight pull) regelbundet,testat agility,sök mm. Tycker det mesta är kul och är en glad liten prick.

Gonzo
Ras:American Bulldog
Gonzo är en arbetsglad grabb. Tränar och tävlar Weight pull regelbundet. Kör viltspår och tränar skydd regelbundet. Tanken är att fortsätta weightpull tävlandet,fortsätta Viltspår och börja tävla Iron Dog skydd och triathlons.

Gonzos meriter
Weight pull: SM silver 2010 och SM silver 2011 samt en 4e plats på EM 2011. Har även vunnit samt placerat sig i toppen på flertalet “American Pulling Alliance” och “IronDog” WP tävlingar.

Viltspår: Har uppfyllt kriterierna för Svensk Viltspårchampion 2011,dvs 3 1a pris på viltspårprov inför 3 olika domare. Men då American Bulldog inte är en SKK godkänd ras så får han inte tilldelas själva titeln “Champion”.

Skydd: Har kört ett godkänt GDT test,dvs IronDog`s motsvarighet till IPO`s BH prov (Lydnad,Tillgänglighet Och Modprov med bett)

Ett godkänt allmänlydnads prov med toppbetyg

Fozzie
Ras:Briard

Flockens outröttlige clown. Tränar i dagsläget inför appellen i Spår. Tränar dessutom Sök och Svensk skydd,weight pull och barmarksdrag regelbundet. Ska oxå prova på att tävla Weightpull hade vi tänkt. Ett UHP(uthållighetsprov) ska oxå köras i vår är målet.

En härlig och förig grabb som är med på ALLT! =) Ska även ställas ut mer men är i dagsläget nerklippt,ska meriteras i brukset först.

Fozzies meriter
MH testad
Ett reserv Cert på utställning som Junior än så länge.


Vill du också synas bland våra medlemspresentationer? Skicka några bilder på dig och din hund, samt kort information om er till webb@torsbybk.com.


[postlist category=”medlemspresentation”]

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.