Torsby BK får ny hemsida

Det här är Torsby BK:s nya hemsida. Vi vill gärna fylla på medlemssidorna då vi saknar många medlemmar på vår webb. Skicka bilder och information till Lina.

Den nya hemsidan kommer att kunna uppdateras av fler personer på ett enkelt sätt, och vi hoppas på så sätt kunna hålla sajten uppdaterad med det allra senaste.

Nya funktioner är bland annat att det går att kommentera varje inlägg på startsidan, samt att varje medlem har en gästbok. Den gamla gästboken är ersatt av Anslagstavlan och Grattishälsningar. Ungdomskommittén och Agilitykommittén har fått egna anslagstavlor, och vi har även fått en ny kalender. Du hittar säkert en del andra nyheter också. Kanske saknar du något? Synpunkter på den nya webben går bra att skicka till Lina.

Boxernos

1 reaktion på ”Torsby BK får ny hemsida”

  1. Hejsan nu när snön har kommit vill vi passa på att tacka alla goa vänner [ hoppas vi ] nya som gamla för ett jätte trevligt år. Vill önska er alla en God Jul och ett Gott Nytt År Yatzy med familj

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.